Vliegveld Eelde

Als u op vakantie gaat, hebt u waarschijnlijk geen zin in stressvolle situaties op het vliegveld. Vliegvelden als Schiphol zijn enorm groot, waardoor het vaak moeilijk is om de juiste gate te vinden, daarom kiezen veel mensen ervoor om te vliegen vanaf het vliegveld van Eelde. Het vliegveld van Eelde heeft uiteraard veel voordelen tegenover het vliegveld in Amsterdam, een van de voordelen is bijvoorbeeld dat het op Groningen Airport een stuk rustiger is waardoor u stressvolle situaties kunt vermeiden. Daarnaast hoeft u hierdoor uiteraard bij het inchecken ook niet lang in de rij te wachten voor vliegen & tickets, u hoeft zich dus niet heel vroeg te melden op het vliegveld op het moment dat u op vakantie gaat.

Waarom vliegveld Eelde?

Een ander voordeel van vliegveld Eelde en Vliegveld Dusseldorf (vliegvelddusseldorf.nl) is dat de bereikbaar en parkeermogelijkheden perfect zijn, u kunt voor een laag bedrag uw auto op een plek bij het vliegveld parkeren. Daarnaast zijn is het vliegveld ook enorm goed bereikbaar met het openbaar vervoer en de taxi, u komt praktisch voor de deur van het vliegveld uit! Bent u mindervaliden en wilt u graag vanaf Eelde vliegen? Dat is geen enkel probleem, het vliegveld is erg goed bereikbaar voor menen die niet zo goed bereikbaar zijn.

Faciliteiten vliegveld Eelde

Het vliegveld van Eelde kent allerlei faciliteiten waardoor u uw bezoek een stuk aangenamer kunt maken, zo kunt u er een luchthavenrestaurant, airportshop, reisbureau, bagageservice, babyroom, speelfaciliteiten voor kinderen, wireless Internet van T-Mobile, laadpunt elektrisch rijden, taxistandplaats en een geldautomaat vinden.  Vanaf het terras van Restaurant Weelde hebt u een prachtig uitzicht op het vliegplatform waar u om de haverklap een nieuw vliegtuig ziet vertrekken of aankomen. U kunt op de onderstaande tijden terecht bij Restaurant Weelde:


Openingstijden 2013

Maandag

10:00 uur tot 18:00 uur

Dinsdag

11:00 uur tot 18:00 uur

Woensdag

07:30 uur tot 18:00 uur

Donderdag

11:00 uur tot 19:30 uur

Vrijdag

09:00 uur tot 18:00 uur

Zaterdag

07:30 uur tot 18:00 uur

Zondag

09:00 uur tot 21:30 uur

Airportshop

Wilt u nog een leuk tijdschrift of boek kopen voor tijdens de vlucht? Dan kunt u terecht in de airportshop op vliegveld Eelde. Nadat u de paspoort controle bent gepasseerd, hebt u de keuze uit enorm veel tax-free producten (alleen als uw bestemming buiten de EU ligt).