Vliegen naar Turkije

U kunt vanaf Eelde ook naar het warme Turkije vliegen, de twee vakantiebestemmingen waar Transavia vanaf vliegveld Eelde naartoe vliegt zijn Antalya en Dalaman, deze twee bestemmingen zijn beide aan de Turkse kust gelegen. Let er wel op dat u voor een reis naar Turkije een visum Turkije nodig hebt.Transavia is een erg bekende vliegmaatschappij die bekend zijn of de perfect service en faciliteiten onder de vlucht, een betere keuze wat betreft vliegmaatschappijen kunt u dus eigenlijk niet maken.

Vliegen naar Antalya

De vluchten naar Antalya in Turkije zullen alleen in het zomerseizoen plaatsvinden, er zal driemaal per week (op een dinsdag, woensdag en zaterdag) naar de vakantiebestemming worden gevlogen. De eerste vlucht van Trasavia naar Antalya vanaf Eelde is op 30 april en de laatste vlucht zijn worden uitgevoerd op 29 oktober 2013. Naast Transavia kunt u ook kiezen voor Corendon Airlines als vliegmaatschappij, deze maatschappij vliegt tweemaal in de week vanaf Eelde naar Antalya, op een woensdag en op een zaterdag. De eerste vlucht van Corendon Airlines zal plaatsvinden op 24 april en de laatste vlucht zal plaatsvinden op 23 oktober.

Vliegen naar Dalaman

Transactie zorgt ook voor de vluchten vanaf Groningen Airport naar ATM Dalaman Airport, deze vluchten zullen elke woensdag worden uitgevoerd. Het vliegen vanaf Eelde naar Dalaman kan vanaf 1 mei tot en met 30 oktober, buiten die periode kunt u alleen vanaf Schiphol naar Dalaman vliegen.