Vliegen naar Spanje

U kunt vanaf Eelde naar vijf bestemmingen in Spanje vliegen, zo kunt u bijvoorbeeld afreizen naar Mallorca, Girona, Mallorca (Malaga), Canrische Eilanden en Barcelona. U kunt vanaf Eelde gemakkelijk met de vliegmaatschappij Ryanair vliegen, op deze manier weet u in ieder ook zeker dat u niet teveel betaalt voor uw vliegticket naar Spanje. U kunt bij uw vlucht voor een klein bedrag ook transfer bijboeken, hierdoor wordt u naar uw eindbestemming gebracht vanaf het vliegveld van Mallorca, het vliegveld van Girona, het vliegveld van Mallorca, het vliegveld van de Canarische Eilanden of het vliegveld van Barcelona.

Vliegen naar Mallorca

Een van de bekendere vakantiebestemmingen onder Nederlanders is het eilandje Mallorca dat onderdeel is van Spanje. Met Ryanair kunt u vanaf het vliegveld van Eeelde elke woensdag en zondag naar deze zonnige bestemming vliegen. Ryanair vliegt in de periode van 24 maart tot en met 3 november naar Mallorca. De vlucht vertrekt op weonsdag altijd om 13:00 vanaf Eelde om vervolgens rond 15:35 te landen op Mallorca. Elke woensdag is er ook een vlucht terug vanaf het vliegveld van Mallorca naar Eelde, die vertrekt om 9:50 op Malloorca en komt rond 12:35 aan op Eelde. Op zondag zal er om 12:35 worden vertrokken vanaf Eelde naar Mallorca, de aankomsttijd zal dan ongeveer 15:10. De terugvlucht vanaf Mallorca naar Eelde op Zondag is om 9:25, de landing op Eelde zal rond 12:10 zijn.

Vliegen naar Girona

Elke donderdag en zondag kunt u vanaf vliegveld Eelde naar Girona vliegen, ook deze vluchten zullen worden verzorgd door Ryanair. Vanaf het vliegveld van Girona bent u binnen ongeveer 75 minuten in Barcelona met de bus. U hebt de mogelijkheid om ook busvervoer naar uw eindbestemming bij uw vlucht bij te boeken.

Vliegen naar Canarische Eilanden

Vanaf Eelde kunt u ook naar de Canarische Eilanden vliegen, ook deze vluchten zijn in handen van Ryanair en ook bij deze vluchten is het mogelijk om vervoer met de bus naar uw eindbestemming bij te boeken. Niet voor niets kiezen jaarlijks tienduizenden Nederlanders ervoor om een lastminute spanje vakantie te boeken naar de Canarische Eilanden. Van een vakantie naar de Canarische Eilanden zult u absoluut geen spijt krijgen! Voor andere leuke vakanties naar Spanje kunt u kijken op www.mallorca-vakanties.com of Ibizavakanties.com