Vliegen naar Portugal

Wilt u graag op vakantie naar Portugal en hebt u geen zin om eerst helemaal naar Schiphol af te reizen? Geen enkel probleem, u kunt tweemaal per week vanaf Eelde naar Portugal vliegen. De bestemming die u kunt bereiken per vliegtuig vanaf Groningen Airport is de Portugese stad Faro, de hoofdstad van de Algarve. De Algarve is een streek dat in het zuidoosten van Portugal ligt, het heerlijke warme klimaat weet gedurende het hele jaar veel toeristen te trekken.

Vliegen naar Faro

De vluchten vanaf Eelde naar Faro worden verzorgd door de vliegmaatschappij Transavia, de eerste vlucht zal plaatsvinden op 1 april en de laatste vlucht zal plaatsvinden op 28 oktober, deze data zal zich elk jaar weer herhalen. Als u vliegt naar Faro, dan hebt u niet te maken met een tussenlanding, u kunt dus in één keer doorvliegen naar uw Portugese bestemming. Deze reisvorm staat ook wel bekend als 'Fly en Drive Portugal' Vanaf het vliegveld van Faro bent u nog maar 20 minuten bezig om naar het centrum van Faro af te reizen, uiteraard kunt u ook gebruik maken van het openbaar vervoer om af te reizen naar uw bestemming in Faro.

Reizen vanaf Eelde naar Portugal

Woont u in de omgeving van Groningen? Dan kunt u gemakkelijk vanaf Groningen Airport naar Portugal afreizen. Als u vanaf Eelde wilt vliegen, dan zult u een vliegticket bij Transavia moeten boeken. Transavia is namelijk de enige vliegmaatschappij die vanaf Eelde naar Portugal vliegt. Indien u buiten de hierboven aangegeven data wil vliegen naar Portugal, dan kunt u ervoor kiezen om te vliegen vanaf Schiphol. Naast Portugal kunt u ook naar heel wat andere vakantiebestemmingen als u vliegt vanaf Eelde, zo kunt u bijvoorbeeld ook naar Griekenland, Spanje, Turkije en Oostenrijk vliegen. In de wintermaanden kunt u helaas niet afreizen naar Portugal vanaf Eelde, u zult dan vanaf Schiphol moeten vliegen.