Vliegen naar Oostenrijk

In de wintermaanden hebt u de mogelijkheid om vanaf Eelde te vliegen naar Oostenrijk voor wintersport, de vluchten vanaf Eelde gaan naar Innsbruck en Salzburg (Oostenrijk). Wilt u graag op wintersport gaan, maar hebt u geen zin of geld om helemaal naar Schiphol te reizen? Wacht niet totdat uw vakantietoeslag binnen is, u kunt namelijk oook gemakkelijk en goedkoop vliegen vanaf Groningen Airport.

Salzburg vanaf Eelde

De vluchten naar Oostenrijk worden het hele jaar uitgevoerd door Transavia. Vanaf 21 december tot en met 29 maart kunt u vanaf het vliegveld van Eelde naar Salzburg vliegen. Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Salzburg hoeft u nog slechts 20 minuten te reizen totdat u bij het treinstation van Salzburg bent, u hebt vervolgens de mogelijkheid om door te reizen naar Zell am See, St. Johann, Altenmarkt, Radstadt, Bad Gastein, Kitzbühel of Schladming. Daarnaast kunt u vanaf het treinstation uiteraard afreizen naar uw vakantiebestemming, u hebt ook de mogelijkheid om een taxi te bestellen vanaf het vliegveld van Salzburg.

Innsbruck vanaf Eelde

U hebt ook de mogelijkheid om vanaf Eelde te vliegen naar Innsbruck, ook deze vluchten zullen worden verzorgd door Transavia. De eerste vlucht naar Innsbruck zal plaatsvinden op 22 december, de laatste vlucht is op 30 maart. Vanaf het vliegveld van Innsbruck kunt u vervolgens gebruik maken van het openbaar vervoer of een taxi om af te reizen naar uw vakantiebestemming, daarnaast kunt u ook gebruik maken van de bus om af te reizen naar het station van Innsbruck.

Wij raden u aan om alvast thuis te kijken hoe u uw reis vervolgt als u eenmaal bent aangekomen op het vliegveld van Innsbruck, op die manier kunt u zich het best voorbereiden op uw reis. Innsbruck is uiteraard niet voor niets zo’n bekende vakantiebestemming, u kunt heerlijk wintersporten maar natuurlijk ook genieten van het mooie landschap dat u in Innsbruck kunt vinden.