Vliegen naar Girona (Barcelona)

U kunt ervoor kiezen om vanaf vliegveld Eelde naar Girona (Barcelona) te vliegen, er zal elke week maarliefst twee keer naar Girona worden gevlogen door vliegmaatschappij Ryanair. De data waarop Ryanair naar Girona vliegt is op donderdag en op zondag.

De meeste mensen die naar Girona vliegen doen dit om kosten te besparen, een vlucht naar Girona is namelijk een stuk goedkoper dan een vlucht die direct naar Barcelona gaat. Vanuit Girona kunt u gemakkelijk verder reizen per openbaar vervoer naar Barcelona, u kunt ervoor kiezen om thuis al het vervoer naar uw eindbestemming te regelen, bij Ryanair kunt u namelijk busvervoer bijboeken.

Vliegen naar Girona

In totaal zal er tweemaal per week vanaf Eelde worden gevlogen naar Girona, op zondag en op donderdag. De laatste vlucht van Ryanair naar Girona zal op 31 oktober plaatsvinden. In de wintermaanden vliegt Ryanair niet naar deze vakantiebestemming, de reden hiervoor is de flinke afname in vraag naar dergelijke reizen in de wintermaanden.

Op de donderdag zal er om 19:10 worden vertrokken vanaf vliegveld Eelde (Groningen Airport), de aankomst in Girona zal ongeveer 21:35 zijn. Op donderdag is het vertrek om 16:20 en de aankomst om 18:45.