Vliegen naar Bergamo

Met Ryanair kunt u op een comfortabele manier reizen vanaf Eelde naar Milaan, voor enkele tientallen euro’s staat u vanaf Groningen Airport midden in Bergamo. Vanaf het vliegveld van Bergamo kunt u vervolgens met het openbaar vervoer of met de bus naar uw eindbestemming afreizen, u hebt ook de mogelijkheid om busvervoer bij uw vliegticket bij te boeken, op deze manier hebt u zelf geen zorgen over het vervoer naar uw eindbestemming.

Vliegen naar Milaan

Elke maandag en vrijdag vliegt Ryanair vanaf vliegveld Eelde naar Milaan (Bergamo), op maandag vertekt de vlucht rond 12:55 om vervolgens rond 14:40 te landen in Milaan. Op vrijdag vertrekt de vlucht om 15:10, u komt dan aan om 16:55. Ook de terugreis vanaf vliegveld Milaan naar vliegveld Eelde zal plaatsvinden op maandag en vrijdag. De vlucht op maandag vertrekt vanaf 10:45 uit Milaan, waarna deze rond 12:30 aan zal komen in Eelde (Groningen). Op vrijdag zal het vliegtuig rond 13:00 vertrekken, waarna u rond 14:45 op vliegveld Eelde aan zult komen.

Vanaf Bergamo naar Milaan

Vanaf Bergamo kunt u goedkoop naar Milaan afreizen, wij raden u aan om te reizen met de bussen van Terravision. In totaal moet u €15 betalen voor een retourtje van het centraal staat van Bergamo naar het centraal station van Milaan. Ook kunt u ervoor kiezen om met de trein van Bergamo naar Milaan te reizen, hier bent u in totaal ongeveer een uur mee bezig.