Aankomsttijden Eelde

Wilt u de aankomsttijd van uw vlucht op vliegveld Eelde alvast bekijken? Geen enkel probleem, op de website van Groningen Airport kunt u een gemakkelijk tool vinden waar u direct kunt zien welke vluchten er deze dag aankomen op vliegveld Eelde. U kunt uiteraard de website van Groningen Airport ook vanaf het buitenland bezoeken, zo kunt u dus in het buitenland al kijken of er wijzigingen zijn aan uw vlucht. Uiteraard hebt u ook de mogelijkheid om op het vliegveld van Eelde elk moment de wijzigingen in de gaten houden, u kunt namelijk gratis gebruik maken van een internetverbinding op het vliegveld, op deze manier kunt u met een gerust hart vliegen vanaf Eelde.


Tijden controleren op de schermen

Uiteraard hangen er op Groningen Airport ook veel schermen waar u direct de wijzigingen wat betreft de aankomsttijd en vertrektijd van uw vlucht vanaf Eelde kunt bekijken. Wij raden u in ieder geval aan om uw vluchttijden nogmaals een keer te bekijken op de website van Groningen Airport voordat u naar het vliegveld vertrek, u kunt hierdoor voorkomen dat u dadelijk veel te vroeg of juist te laat op het vliegveld staat.

Vertraging van uw vlucht

Op het moment dat de aankomsttijd van uw vlucht verandert, krijgt u vanzelf een melding per e-mail (als u uw e-mail adres hebt ingegeven), u krijgt dan ook meteen te horen wat uw nieuwe vluchttijden zijn. Hebt u vragen over uw aankomsttijd of vertrektijd? Dan kunt u altijd per e-mail of per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Groningen Airport, daarnaast kunt u natuurlijk ook een medewerker aanspreken op het vliegveld zelf. Het kan zijn dat uw vlucht vanaf Eelde vertraging heeft, u zult dit meteen op de schermen zien binnen het vliegveld, uiteraard raden wij u ook aan om regelmatig de website van Groningen Airport te bekijken om te controleren of uw vlucht wel of geen vertraging heeft.